Τηλ.::
Κίνα Πλαστική μηχανή ανακύκλωσης πλύσης κατασκευαστής
YUREFON MACHINERY CO.,LTD

ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ. Επαγγελματική πλαστική μηχανή ανακύκλωσης και πλαστική εξωθώντας μηχανή.

Αρχική Σελίδα

YUREFON MACHINERY CO.,LTD

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5

YUREFON MACHINERY CO.,LTD

YUREFON η Co. ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΕΠΕ είναι οργάνωση το 2000. Είναι μέρος της ΟΜΆΔΑΣ sino-τεχνολογία (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΈΝΩΝ των ΜΗΧΑΝΗΜΆΤΩΝ TONGDA, VICTOR MACHINERY&MOULD, ΜΗΧΑΝΉΜΑΤΑ YUREFON) είναι ειδικά για την πλαστική εξώθηση και την πλαστική μηχανή ανακύκλωσης. YUREFON η Co. ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΕΠΕ είναι αφιερώνει συνεχώς στην έρευνα & την ανάπτυξη και το μάρκετινγκ των διάφορων τύπων πλαστικών μηχανών εξώθησης και πλαστικών μηχανημάτων ανακύκλωσης. Ο πελάτης είναι απολαμβάνει πάντα την πείρα και τις επαγγελματικός-γίνοντες λύσεις που προσφέρονται από τις επιχειρήσεις στην ομάδα. Πάνω από 300 υπάλληλοι της επιχείρησης (που συμπεριλαμβανομένου του τμήματος παραγωγής, του τμήματος Techinical, του τμήματος πωλήσεων, μετά από το τμήμα πωλήσεων, το τμήμα διοίκησης, τη χρηματοδότηση το τμήμα) μπορεί να εγγυηθεί στις εργασίες μηχανών μας για το υψηλό επίπεδο της καινοτομίας, της διάρκειας και της λειτουργικής αξιοπιστίας.

Έχουμε παράσχει τη μηχανή μας σε πολλοί διάσημη πλαστική επιχειρηματική επιχείρηση προϊόντος σε Κίνα και περισσότερο από 80 χώρες στη Νοτιοανατολική Ασία, μέσος-ανατολικά, ένωση της Νότιας Αμερικής, Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, Αφρική. Προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα μηχανών συνεχώς. Τελειοποιούμε το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης μας και περάσαμε ήδη το πιστοποιητικό του ISO 9001-2008 και CE.Warmly καλωσορίζουν τους φίλους από όλο τον κόσμο στην επιχείρηση και αναπτύσσουν από κοινού και δημιουργούν το νέο μέλλον.

Κίνα YUREFON MACHINERY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Το Yurefon έχει την τυποποιημένη μηχανή που παράγει τις εγκαταστάσεις εργαστηρίων. Το proudct μας καλύπτει την πλαστική μηχανή ανακύκλωσης πλύσης μπουκαλιών της PET, πλαστικές νιφάδες της PET pelletizing granulator η μηχανή, η μηχανή ανακύκλωσης πλύσης πλαστικών ταινιών PE PP, η πλαστική ταινία PE PP pelletizing η μηχανή ανακύκλωσης, HDPE PP η πλαστική πλύση συντριβής μπουκαλιών ανακυκλώνοντας machinne, οι πλαστικές νιφάδες PE PP pelletizing η κοκκοποιώντας μηχανή ανακύκλωσης, πλαστική μηχανή θραυστήρων αποβλήτων, ευρεία μηχανή καταστροφέων εγγράφων άξονων χρήσης ενιαία, διπλή μηχανή καταστροφέων εγγράφων άξονων, γραμμή εξώθησης σωλήνων PE PP, γραμμή εξώθησης σωλήνων PVC, πτυχωμένη HDPE γραμμή εξώθησης φύλλων αποξηράνσεων, και σχετικά βοηθητικά μηχανήματα.

Κίνα YUREFON MACHINERY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 1

Το Yurefon έχει την ώριμες τεχνολογία και τις τεχνικές για την πλαστική μηχανή ανακύκλωσης και η πλαστική μηχανή εξώθησης, μπορούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας για την παραγωγή του σχεδιαγράμματος γραμμών και την παραγωγή της ρύθμισης ροής. Η ποιότητα των μηχανών μας είναι υψηλή και αξιόπιστος, η διάρκεια ζωής εργασίας είναι μακρύτερη. Είστε θερμά ευπρόσδεκτοι να καθιερώσετε τη μακροπρόθεσμη σχέση συνεργασίας με μας.

Κίνα YUREFON MACHINERY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 2

Το Yurefon με ένα πλήρες σύστημα πωλήσεων, η πλαστική μηχανή ανακύκλωσής μας και η πλαστική μηχανή εξώθησης έχουν εξαχθεί σε Europ, τη Νότια Αμερική, Nouth Αμερική, τις μέσες χώρες ανατολής, της Αφρικής και της Ασίας. Η υπηρεσία καλύπτει την ανάλυση προϊόντων, sonsultation προγράμματος, συνέχεια κατασκευής, που εξάγει και μετά από την υπηρεσία πωλήσεων.

Κίνα YUREFON MACHINERY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 3

Το Yurefon κρατά τον ανεφοδιασμό ο υψηλός - ποιοτική μηχανή, ότι ο έπαινος του πελάτη είναι η μεγαλύτερη αναζήτησή μας.

 

 

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Ανατολική Ευρώπη

Μέση Ανατολή

Αφρική

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : YUREFON

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ετήσιες πωλήσεις : 3millon-5millon

Ιδρύθηκε Έτος : 2000

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

ιστορία της εταιρίας

Κίνα YUREFON MACHINERY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

YUREFON η Co. μηχανημάτων, ΕΠΕ είναι οργάνωση το 2000. Εκείνη τη στιγμή η περιοχή εργαστηρίων ήταν για 700m2, το κυρίως προϊόν είναι η μηχανή θραυστήρων και η βοηθητική μηχανή, και η μηχανή είναι ανεφοδιασμός σε άλλη πλαστική επιχείρηση μηχανών.

 

Κίνα YUREFON MACHINERY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 1

Μετά από μια δεκαετία διακυμάνσεων, καλής επιχείρησης εμπειρίας μηχανών Yurefon και κακής επιχείρησης.

Αλλά κανένα mater πώς η επιχείρηση είναι, Yurefon δεν κρατά πάντα τον ανεφοδιασμό η μηχανή καλής ποιότητας, το οποίο μας κάνει την επιβίωση έχει αναπτυχθεί στο παρόν.

 

Κίνα YUREFON MACHINERY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 2

Και με τη μακροπρόθεσμη παράγοντας εμπειρία, επεκτείνουμε τη μηχανή επιχειρησιακών όχι μόνο θραυστήρων και τη βοηθητική μηχανή.

Αρχίζουμε ολόκληρη την πλαστική γραμμή μηχανών ανακύκλωσης systerm. Και ο ιδιαίτερα ποιοτικός έλεγχος μας κάνει πολύ γρήγορα.

 

Κίνα YUREFON MACHINERY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 3

Το Utill τώρα Yurefon έχει την πλήρως πλαστική εμπειρία γραμμών μηχανών ανακύκλωσης, οι άριστες πωλήσεις ποιοτικών μηχανών σε όλο τον κόσμο.

 

Κίνα YUREFON MACHINERY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 4

Το Yurefon θα κρατήσει βελτιώνει την τεχνολογία της μηχανής ανακύκλωσης και της μηχανής εξώθησης.

Με τον πελάτη από κοινού.

Και συμβάλτε στο περιβάλλον από τα προϊόντα τη μηχανή ανακύκλωσης.

 

υπηρεσία της εταιρίας

Κίνα YUREFON MACHINERY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Έννοια Yurefon:      Ακεραιότητα, Win-Win.

Πνεύμα Yurefon:           Για να παρέχει υψηλό - ποιοτικά προϊόντα και άριστη υπηρεσία.

Στόχος Yurefon:         Εκτός από τους γήινους πόρους μας, ενισχύστε την αποδοτικότητα, βελτιώνει την ποιότητα ζωής.

Τιμές Yurefon:         Μόνο η ποιότητα κατέχει την αγορά, και η βελτίωση παίρνει την πρόοδο.

                                  Επιζήστε από την ποιότητα, την ανάπτυξη από την πίστωση, και το effciency από τη διαχείριση.

Κίνα YUREFON MACHINERY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 1

Από την πρώτη επαφή Yurefon θα σας δώσει την πλήρη υπηρεσία attation, μπορείτε να βρείτε ότι μας ανατροφοδοτήστε στις διάφορες πηγές.

 

Κίνα YUREFON MACHINERY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 2

Η καλή επικοινωνία με τους πελάτες μας για να ξέρει τις λεπτομέρειες προϊόντων στόχων, θέλησε την παραγωγή, επιβεβαιώνει τα κατάλληλα πρότυπα μηχανών recyclineg και παρέχει ολόκληρες τις αναφορές προγράμματος.

Το Yurefon θα ακούσει προσεκτικά για του πελάτη απαιτεί, και στην επικοινωνία κάθε λεπτομέρειες της ανάγκης του πελάτη.

 

Κίνα YUREFON MACHINERY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 3

Κάθε πρόγραμμα Yurefon όλες οι λεπτομέρειες και εγκαθιστά επίσης μια πρόοδο.

 

Κίνα YUREFON MACHINERY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 4

Το Yurefon θα έχει τον πολύ αυστηρό ποιοτικό έλεγχο σχετικά με τα προϊόντα μας, τα οποία για να σιγουρευτεί ολόκληρη τη μηχανή systerm στην άριστη ποιότητα.

 

Κίνα YUREFON MACHINERY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 5

Μετά από τη δοκιμή και την αποδοχή του πελάτη, τακτοποιούμε τη φόρτωση και η παράδοση, συλλέγει όλα τα έγγραφα για την τελωνειακή δήλωση και επίσης τον πελάτη βοήθειας για τον εκτελωνισμό. Σύμφωνα με την απαίτηση των πελατών, ο μηχανικός μπορεί να αποσταλεί για την εγκατάσταση, που αναθέτει και που, και να δώσει τις προτάσεις να καθοδηγήσει τη ροή παραγωγής του πελάτη και τη ρύθμιση εργασίας.

 

Κίνα YUREFON MACHINERY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 6

Παρέχουμε το χρόνο εγγύησης ενός έτους, όλα τα προβλήματα που προκαλούνται από το λόγο μας θα είναι αρμόδια από μας, σχέδια λύσης προβλήματος, αντικατέστησαν τα μέρη και το σαφές κόστος θα λυθεί από την πλευρά μας. Μετά από το χρόνο εγγύησης, υπενθυμίζουμε στους πελάτες για να αγοράσουμε τα ανταλλακτικά εγκαίρως, και την επαφή για να ασφαλίσουμε εγκαίρως το κανονικό pruduction. Η διανομή εμπειρίας και οι μακρινές υποστηρίξεις καλύπτουν ολόκληρη τη διάρκεια ζωής των μηχανών.

 

Κίνα YUREFON MACHINERY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 7

Καλή υπηρεσία με την ανάπτυξη των πελατών από κοινού.

 

 

Ομάδα επιχείρησης

Επαγγελματική πλαστική μηχανή ανακύκλωσης Yurefon και εξώθηση της ομάδας μηχανών

Το Yurefon έχει μια σταθερή και ενωμένη ομάδα, η καθεμία είναι μέλος ομάδας πυρήνων Yurefon, εργαζόμαστε μαζί, αμοιβαία κατανόηση, κάνουμε το καλύτερό μας για να εξυπηρετήσουμε τον πελάτη, ο οποίος μπορεί να κάνει ο καθένας στην ομάδα μας θα αναπτυχθεί, να αυξηθεί και καλύτερος να κάνει τον πελάτη ικανοποίησε, με τον πελάτη win-win.

 

Κίνα YUREFON MACHINERY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 1

Το τεχνικό τμήμα παραγωγής θα διοργανώσει την τακτική συνεδρίαση στον έλεγχο και τη συζήτηση των σημείων που μπορούν να βελτιωθούν.

 

Κίνα YUREFON MACHINERY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 2

Το τμήμα διοίκησης πωλήσεων πρέπει κανονικός να συζητήσει μαζί για να βοηθήσει το ένα το άλλο.

 

Κίνα YUREFON MACHINERY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 3

Κόμμα εορτασμού λαβής επιχείρησης.

 

Κίνα YUREFON MACHINERY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 4

Υπαίθρια επεκτειμένος κατάρτιση να αυξηθεί η αλληλεγγύη ομάδων και η δυνατότητα συνεργασίας.

 

Κίνα YUREFON MACHINERY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 5

Οργανώστε τους γύρους διακοπών για να αυξήσετε τα χρώματα ζωής.

 

 

YUREFON MACHINERY CO.,LTD
NO5, δρόμος βόρειου Renmin, πόλη Changyinsha, Zhangjiagang, Jiangsu, Κίνα
Τηλ.::86-512-58492269
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Πλαστική μηχανή ανακύκλωσης πλύσης προμηθευτής. © 2018 - 2020 plasticrecycling-machines.com. All Rights Reserved.