Τηλ.::
Κίνα Πλαστική μηχανή ανακύκλωσης πλύσης κατασκευαστής
YUREFON MACHINERY CO.,LTD

ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ. Επαγγελματική πλαστική μηχανή ανακύκλωσης και πλαστική εξωθώντας μηχανή.

Αρχική Σελίδα

YUREFON MACHINERY CO.,LTD Γύρος εργοστασίων

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα YUREFON MACHINERY CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα YUREFON MACHINERY CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο αγαπητός Henry, φέτος είναι επιτυχής μόνο λόγω σας. Η έγκαιρη παράδοση των εφεδρειών έχει βελτιώσει τις διαδικασίες μας της μηχανής και της κατανόησης

—— Ο κ. Balemezi

καθιστώντας τα προϊόντα μας καλύτερα. Σκεφτόμαστε ότι αυτό είναι ένα καλό ίδρυμα για το μέλλον. Ευχαριστεί πάλι την ανάλυση της μηχανής στις εφεδρείες που στέλνονται ήδη

—— Ο κ. Mojammel

Έχουμε διατάξει μια γραμμή πλύσης με τους, σας δίνουν την καλύτερη υπηρεσία! Σας ευχαριστούμε Kingfy Lee και ομάδα!

—— Conny

1 2 3 4 5 6 7
YUREFON MACHINERY CO.,LTD YUREFON MACHINERY CO.,LTD YUREFON MACHINERY CO.,LTD YUREFON MACHINERY CO.,LTD YUREFON MACHINERY CO.,LTD YUREFON MACHINERY CO.,LTD YUREFON MACHINERY CO.,LTD
Γύρος εργοστασίων Yurefon

Γύρος εργοστασίων Yurefon

εργοστάσιο Περιήγηση

 • Γραμμή Παραγωγής

  Το εργοστάσιό μας

  YUREFON MACHINERY CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  YUREFON η Co. ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΕΠΕ είναι ειδικά για την πλαστική μηχανή ανακύκλωσης και την πλαστική μηχανή εξώθησης. YUREFON η Co. ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΕΠΕ είναι αφιερώνει συνεχώς στην έρευνα & την ανάπτυξη και το μάρκετινγκ των διάφορων τύπων πλαστικών μηχανών ανακύκλωσης και πλαστικών μηχανημάτων εξώθησης. Ο πελάτης είναι απολαμβάνει πάντα την πείρα και τις επαγγελματικός-γίνοντες λύσεις που προσφέρονται από τις επιχειρήσεις στην ομάδα. Η επαγγελματική τεχνολογία μπορεί να εγγυηθεί τις εργασίες μηχανών μας για το υψηλό επίπεδο της καινοτομίας, της διάρκειας και της λειτουργικής αξιοπιστίας.

   

  Το εργαστήριό μας

  YUREFON MACHINERY CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  Το γραφείο μας

  YUREFON MACHINERY CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

  Εργαζόμαστε επαγγελματικά για την πλαστική μηχανή ανακύκλωσης και την πλαστική μηχανή εξώθησης στο σχέδιο, κατασκευή, εξαγωγή και υπηρεσία, που είναι κύρια περισσότερο από 15 ετών εργασιακής πείρας. Το prouduct μας καλύπτει την πλαστική μηχανή ανακύκλωσης πλύσης μπουκαλιών της PET, πλαστικές νιφάδες της PET pelletizing granulator η μηχανή, η μηχανή ανακύκλωσης πλύσης πλαστικών ταινιών PE PP, η πλαστική ταινία PE PP pelletizing η μηχανή ανακύκλωσης, HDPE PP η πλαστική πλύση συντριβής μπουκαλιών ανακυκλώνοντας machinne, οι πλαστικές νιφάδες PE PP pelletizing η κοκκοποιώντας μηχανή ανακύκλωσης, πλαστική μηχανή θραυστήρων αποβλήτων, ευρεία μηχανή καταστροφέων εγγράφων άξονων χρήσης ενιαία, διπλή μηχανή καταστροφέων εγγράφων άξονων, γραμμή εξώθησης σωλήνων PE PP, γραμμή εξώθησης σωλήνων PVC, πτυχωμένη HDPE γραμμή εξώθησης φύλλων αποξηράνσεων, και σχετικά βοηθητικά μηχανήματα.

   

  Έχουμε παράσχει τη μηχανή μας σε πολλοί διάσημη πλαστική επιχειρηματική επιχείρηση προϊόντος σε Κίνα και περισσότερο από 80 χώρες στη Νοτιοανατολική Ασία, μέσος-ανατολικά, ένωση της Νότιας Αμερικής, Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, Αφρική. Προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα μηχανών συνεχώς. Τελειοποιούμε το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης μας και περάσαμε ήδη το πιστοποιητικό του ISO 9001-2008 και CE.Warmly καλωσορίζουν τους φίλους από όλο τον κόσμο στην επιχείρηση και αναπτύσσουν από κοινού και δημιουργούν το νέο μέλλον.

   

   

  ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ 

   

  YUREFON MACHINERY CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

  Η πλαστική μηχανή ανακύκλωσης πλύσης μπουκαλιών της PET μπορεί εύκολα να πλύνει και να ανακυκλώσει το μπουκάλι της PET αποβλήτων. Τα απόβλητα και οι βρώμικες νιφάδες μπουκαλιών της PET μπορούν να επεξεργαστούν βαθμιαία από αυτήν την μηχανή ανακύκλωσης. Είναι ειδικό για τα μπουκάλια της PET πλύσης. Μπορούμε να βοηθήσουμε να συνδέσουμε τον εξοπλισμό στο τέλος της γραμμής πλύσης έτσι ώστε οι απολύτως ξηρές νιφάδες μπορούν να συλλεχθούν και να συσκευαστούν άμεσα μετά από πλυμένος.

   

   

  YUREFON MACHINERY CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

  Πλαστική pelletizing μηχανή της PET με τη διεθνή προηγμένη τεχνολογία ανακύκλωσης και συνδυασμένος με την πραγματική συνθήκη εφαρμογής. Αυτή η πλαστική pelletizing μηχανή της PET είναι σχέδιο ειδικεύεται για την ανακύκλωση των ανακυκλωμένων πλυμένων πλαστικών πλαστικών νιφάδων/των απορριμάτων της PET, όπως οι πλαστικές νιφάδες μπουκαλιών κόλας/απορρίματα, οι καθαρισμένες νιφάδες μπουκαλιών νερό/απορρίματα, οι νιφάδες φύλλων της PET/τα απορρίματα, η PET πίνοντας τις νιφάδες μπουκαλιών/τα απορρίματα κ.λπ.

   

   

  YUREFON MACHINERY CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

  Η πλαστική γραμμή μηχανών ανακύκλωσης αποβλήτων PE PP μπορεί εύκολα να πλύνει και να ανακυκλώσει τις ταινίες PE αποβλήτων PP/τις τσάντες/μπουκάλι. Τα απόβλητα και οι βρώμικες ταινίες PE PP/οι τσάντες/μπουκάλι μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία βαθμιαία, από αυτήν την μηχανή ανακύκλωσης. Είναι ειδικό για τις ταινίες PE πλύσης PP/τις τσάντες/μπουκάλι. Μπορούμε να βοηθήσουμε να συνδέσουμε τον εξοπλισμό στο τέλος της γραμμής ανακύκλωσης πλύσης έτσι ώστε οι απολύτως ξηρές νιφάδες μπορούν να συλλεχθούν και να συσκευαστούν άμεσα μετά από πλυμένος.

   

   

  YUREFON MACHINERY CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6

  Πλαστικό PE PP pelletizing η κοκκοποιώντας μηχανή ανακύκλωσης με τη διεθνή προηγμένη τεχνολογία ανακύκλωσης και συνδυασμένος με την πραγματική συνθήκη εφαρμογής. Αυτό το πλαστικό pelletizing η μηχανή ανακύκλωσης είναι σχέδιο ειδικεύεται για την ανακύκλωση της πλυμένης πλαστικής ταινίας PE, όπως οι πλαστικές τσάντες PE, οι πλαστικές ταινίες συσκευασίας, οι πλαστικές τσάντες αγορών, η πλαστική τσάντα κ.λπ.

   

  ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΕΙΡΆ ΜΗΧΑΝΏΝ EXTRUSIONG

   

  YUREFON MACHINERY CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 7

  Η γραμμή μηχανών εξώθησης σωλήνων PVC αποτελείται κυρίως από το δίδυμο κωνικό (παράλληλο) εξωθητή βιδών, κενή δεξαμενή βαθμολόγησης, έλξη-από τη μονάδα, τέμνουσα μονάδα, tilter, ο ενιαίος εξωθητής βιδών κ.λπ. και έλξη-από τη μονάδα έχει εφαρμόσει τον εισαγόμενο αναστροφέα A/$l*c, και η κενή αντλία και η οδηγώντας μηχανή έχουν εφαρμόσει τα άριστα προϊόντα. Η μηχανή σχεδίων περιλαμβάνει τον τύπο δύο-νυχιών, τύπος τρεις-νυχιών, τύπος τέσσερις-νυχιών, τύπος έξι-νυχιών, τύπος οκτώ-νυχιών, η κοπή πριονιών κ.λπ. ή η κοπή πλανητών μπορεί να εφαρμοστεί, εφαρμόζεται πρόσθετα με το μήκος μετρώντας το μετρητή και η αυξανόμενη συσκευή πάχους, η ιδιοκτησία της ομάδας μηχανών είναι αξιόπιστη, η αποδοτικότητα παραγωγής είναι υψηλή. Έχει φθάσει προηγμένο στο κόσμος επίπεδο.

   

   

  YUREFON MACHINERY CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 8

  Η γραμμή μηχανών εξώθησης παραγωγής σωλήνων PE υιοθετεί τον ειδικό αποδοτικό εξωθητή σωλήνων HDPE/PP. Η βίδα έκανε με ένα εμπόδιο και μια δομή κεφαλιών μίξης. Το βαρέλι χρησιμοποιεί ένα νέο αυλακωμένο βαρέλι, πλαστικός και η μίξη της επίδρασης είναι καλή, έχει επίσης τη μεγάλη και σταθερή εξώθηση.
  Το υλικό + η κύριος-batch → χρώματος που αναμιγνύει → την κενή πρώτη ύλη φόρτωσης → που ξεραίνει την ενιαία βιδών → εξωθητών → χρώματος γραμμών εξωθητών → αντιολισθητική αλυσίδα δεξαμενών → δροσίζοντας νερού ψεκασμού δεξαμενών → διαμόρφωσης φορμών → κενή έλξη-από → τον πλανητικό Cutter→ στοιβαχτή → ολοκλήρωσαν την επιθεώρηση & τη συσκευασία προϊόντων.

   

   

   

  YUREFON MACHINERY CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 9

  Η γραμμή παραγωγής μηχανών εξώθησης σχεδιαγράμματος παραθύρων και πορτών PVC είναι ο επαγγελματικός εξοπλισμός το πλαστικό σχεδιάγραμμα PVC. Η κύρια παραγωγή είναι σχεδιάγραμμα σειράς πόρτες και παράθυρα, σχεδιάγραμμα μικροϋπολογιστής-αφρού, διακοσμητικά σχεδιαγράμματα μικροϋπολογιστής-αφρού, κ.λπ. Έχει τα χαρακτηριστικά του υψηλού επιπέδου αυτοματοποίησης, της σταθερής απόδοσης εργασίας, της υψηλής παραγωγής και της υψηλής αποδοτικότητας. Η γραμμή παραγωγής έχει τα οφέλη του υψηλού βαθμού της αυτοματοποίησης, της σταθερής απόδοσης εργασίας, της υψηλής παραγωγής, της υψηλής αποδοτικότητας, της λογικής δομής και της κατάλληλης χρήσης.

   

   

  YUREFON MACHINERY CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 10

  Πλαστική γραμμή παραγωγής πινάκων βασισμένη στο πλαστικό ρητίνης ως κύρια πρώτη ύλη για να παραγάγει τον πλαστικό εξοπλισμό παραγωγής πινάκων. Οι πρώτες ύλες της είναι κυρίως PVC, PP, PE, PC, ABS, και ο πλαστικός πίνακας HIBS κ.λπ. έχει το μοναδικό πλεονέκτημα ότι τα πλαστικά πολυμερή υλικά έχουν, όπως την ελαφριά, αντίσταση διάβρωσης, όμορφος, μη τοξικός, tasteless και αντι-γηράσκων.
  Η πλαστική γραμμή παραγωγής εξώθησης φύλλων έχει τα σημαντικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως η απλή διαδικασία, η εύκαμπτη εφαρμογή, το χαμηλό ποσοστό απορρίματος, η εύκολη αποκατάσταση, ο έλεγχος κ.λπ. δύναμης δεσμών. Τώρα αυτή η παραγωγή συνεχίζει να απορροφά και να αφομοιώνει την επιτυχία της ξένων προηγμένων εμπειρίας και της τεχνολογίας εξοπλισμού.

   

   

   

 • OEM / ODM

  Μπορούμε να παραγάγουμε την πλαστική μηχανή όπως οι πελάτες απαιτούν.

  Επίσης μπορούμε χαρακτηρισμένος από τις πληροφορίες του πελάτη.

 • Ε & Α

  Το Yurefon θεωρεί σταθερά την έρευνα και η ανάπτυξη είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της καινοτομίας, έτσι αφιερώνουμε συνεχώς στην έρευνα & την ανάπτυξη στους διάφορους τύπους πλαστικών μηχανών εξώθησης και πλαστικών μηχανημάτων ανακύκλωσης.

Στοιχεία επικοινωνίας
YUREFON MACHINERY CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr.

Φαξ: 86-512-58492269

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
YUREFON MACHINERY CO.,LTD
NO5, δρόμος βόρειου Renmin, πόλη Changyinsha, Zhangjiagang, Jiangsu, Κίνα
Τηλ.::86-512-58492269
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Πλαστική μηχανή ανακύκλωσης πλύσης προμηθευτής. © 2018 - 2020 plasticrecycling-machines.com. All Rights Reserved.